onsdag 19 oktober 2011

Maktens baksida

Rysslands president Medvedev var på statsbesök i Nordkorea, hos den enda man som gillar att gå i pyjamas lika mycket som Hugh Hefner, Kim Jong Ill. Vi på LeSnabel-redaktionen var med på besöket och skulle kunna presentera en hel del smaskiga scoop från två av världens mest mytomspunna länder och dess ledare.

Vi har dock valt att fokusera på två lite mindre kända personer som syns i bildens bakgrund. Dessa två herrar är rimligtvis de bägge makthavarnas närmaste män och har troligen sett en hel del galenskaper och grymheter i sina dagar. Deras erfarenheter verkar dock inte förberett dem på den syn som väntade denna ödesdigra dag. Titta hur de båda stirrar på president Medvedevs nacke och försök föreställa er vad de kan tänkas se.

Har presidenten glömt en galge kvar i kavajen så kroken sticker upp ur kragen? Har en liten fågel byggt bo innanför Medvedevs skjorta och nu tittar dess flygfärdiga ungar upp? Sitter det en liten tatuering i Medvedevs nacke där det står "Property of Putin"?

Svaret är enklare än så. Vi på LeSnabel har lyckats få tag på en bild tagen på Medvedev samma dag, men från en annan vinkel.
Medvedev har tydligen anammat det gamla fina frisyrmottot "Business in the front, party in the back".

Nasdarovje på er tsarer och oligarker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar